Maak kennis met de wijsheidstraditie van Nyingma

“De vergankelijkheid van wat je dierbaar is kan inspireren om te zoeken naar wat je niet kan worden afgenomen.” -Tarthang Tulku in Verborgen Vrijheid

Het onderricht bij Nyingma Centrum Nederland wortelt in een springlevende, tijdloze traditie van wijsheid en compassie.

Door onderzoek en inzicht, oefening en studie, helpen al onze lessen om beperkende patronen van zijn en denken los te laten en je te openen voor nieuwe, onvermoede mogelijkheden. Je krijgt inzicht in de werking van je eigen geest, hart en lichaam en je leert om jezelf en anderen met liefdevolle aandacht tegemoet te treden. Je leert om je niet door angst of wanhoop te laten leiden, maar door open onderzoek en oprechte interesse.

Er zijn veel ingangen tot de wijsheid van dat onderricht.

Kennismaken met Nyingma

Nog niet bekend met Nyingma?

In januari starten veel nieuwe instapcursussen: 1e les = gratis proefles!

Of proef de sfeer in de Open Les Kum Nye op zondag of in een van de workshops op zaterdag.

Ben je bij ons in de buurt? Stap dan eens binnen bij onze prachtige Lotus Design Winkel. Onze winkeliers informeren je graag, ook over de studie- en werkmogelijkheden.

Telefonisch spreekuur

Heb je vragen over ons programma of wil je even iemand spreken over waar je staat en wat het beste bij je past?

Wij bellen je graag terug op een moment dat het jou schikt. Geef het telefoonnummer waarop je gebeld wilt worden per e-mail aan ons door, dan maken wij een afspraak met je.

Programmaoverzicht in de brievenbus

Twee keer per jaar, in augustus en december, verzenden wij een programmaoverzicht voor het aankomende half jaar. Wil je dit programmaoverzicht ontvangen in je brievenbus? Stuur ons dan een mailtje met je naam en volledig postadres.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Print Friendly, PDF & Email