Maak kennis met de wijsheidstraditie van Nyingma

“De vergankelijkheid van wat je dierbaar is kan inspireren om te zoeken naar wat je niet kan worden afgenomen.” -Tarthang Tulku in Verborgen Vrijheid

Het onderricht bij Nyingma Centrum Nederland wortelt in een springlevende, tijdloze traditie van wijsheid en compassie.

Door onderzoek en inzicht, oefening en studie, helpen al onze lessen om beperkende patronen van zijn en denken los te laten en je te openen voor nieuwe, onvermoede mogelijkheden. Je krijgt inzicht in de werking van je eigen geest, hart en lichaam en je leert om jezelf en anderen met liefdevolle aandacht tegemoet te treden. Je leert om je niet door angst of wanhoop te laten leiden, maar door open onderzoek en oprechte interesse.

Er zijn veel ingangen tot de wijsheid van dat onderricht.

Kennismaken met Nyingma

Nog niet bekend met Nyingma? Proef de sfeer in een van onze Open Lessen of volg een workshop!

Telefonisch spreekuur

Heb je vragen over ons programma of wil je even iemand spreken over waar je staat en wat het beste bij je past?

Wij bellen je graag terug op een moment dat het jou schikt.
Geef het telefoonnummer waarop je gebeld wilt worden per e-mail aan ons door, dan maken wij een afspraak met je.

Programma live en/of online

Om live bijeenkomsten – met behoud van 1,5 meter afstand – vanaf september weer mogelijk te maken, hebben wij de afgelopen maand twee nieuwe ventilatoren geïnstalleerd en luchtreinigers geplaatst in de grote meditatieruimte.

Ook hebben wij een breedbeeld monitor en nieuwe audio- en videoapparatuur aangeschaft, waardoor het vanuit de meditatieruimte contact mogelijk is met online deelnemers via Zoom.

Hierdoor kunnen sommige programma’s vanaf september zowel live als online worden bijgewoond. Andere gaan alleen online door, via Zoom, of alleen live, met een beperkt aantal deelnemers.

Live deelname aan lessen en bijeenkomsten

Voor live deelname aan lessen en bijeenkomsten op alle locaties geldt, dat wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Om je bezoek zo comfortabel en veilig mogelijk te maken, vragen wij je het volgende:

  1. Neem vóór je eerste bezoek onze bezoekersrichtlijnen door – en houd je eraan.
  2. Doe voor ieder bezoek de gezondheidscheck. Is het antwoord op één van de vragen in de check ‘JA’, dan verzoeken wij dringend je om niet naar de locatie te komen.

Programmafolder in de brievenbus

In onze programmafolder staan alle activiteiten van dit seizoen op een rij. Wil je een papieren exemplaar ontvangen? Stuur ons dan een mailtje met je naam en volledig postadres.

De programmafolder verschijnt twee keer per jaar, in mei (met postmailing in augustus) en december. Wil je de nieuwste programmafolder thuis ontvangen? Laat het ons weten per e-mail en stuur je naam en volledig postadres mee.

Print Friendly, PDF & Email