Ons aanbod

Twee keer per jaar, in september en januari starten er nieuwe jaartrainingen in instapcursussen. Het gehele jaar door is er binnen Nyingma Centrum een ruim aanbod van andere activiteiten waaraan je kunt meedoen.

Nieuw bij Nyingma?

Bij Nyingma Centrum leer je steviger in het leven te staan. Omdat iedereen anders is, bestaat het aanbod uit verschillende ‘ingangen’ om hierin te oefenen. Je kunt gelijk beginnen met meditatie of met Kum Nye Yoga om de verbinding tussen je lichaam en geest te herstellen. Of start met het ontwikkelen van zorgzaamheid vanuit het hart.

Ook voor meer ervaren beoefenaars biedt Nyingma Centrum een uitgebreid (cursus)aanbod.

Aanbod Nyingma Centrum

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan activiteiten, van open lessen tot verdiepende jaartrainingen en van retraites tot openbare ceremonies. Alles is erop gericht de wijsheid van het boeddhisme direct in je dagelijkse leven te integreren.

  • Doe mee met een van de laagdrempelige Open Lessen.
  • In de weekenden ben je welkom bij een van de Workshops.
  • Doe mee met een van onze korte Cursussen.
  • Kun je niet wachten of wil je je eigen studietempo bepalen? Dan zijn er de Zelfstudieprogramma’s.
  • Ervaar de verdieping van een meerdaags programma in onze Retraites – online, op het Centrum en elders in Nederland.
  • Kom voor mantra chant en meditatie naar een van de Ceremonies.
  • Voor wie de inspiratie wil doorgeven aan anderen organiseren wij Opleidingen.
  • Of zet je in als Vrijwilliger in een van onze projecten.
  • Vanaf september 2023 starten onze verdiepende Jaartrainingen weer.

For English speakers

If your Dutch isn’t fluent yet, we welcome you to join our international, English-spoken offerings.


In de tussentijd ben je van harte welkom in onze prachtige Lotus Design Winkel aan de Reguliersgracht. De medewerkers informeren je graag over het aanbod van Nyingma Centrum, ook over studiemogelijkheden en vrijwilligerswerk.


Persoonlijk advies

Heb je vragen over het aanbod van Nyingma Centrum of wil je toetsen welke cursus of activiteit bij je zou passen? Laat het ons weten.

Wij bellen je graag terug op een moment dat het jou schikt. Als je ons het telefoonnummer doorgeeft waarop je gebeld wilt worden (per mail of contactformulier), dan maken wij een afspraak met je.

Programmafolder Nyingma Centrum Nederland

2x per jaar onze programmafolder in je brievenbus?

Wil je twee keer per jaar, in augustus en december, de programmafolder van Nyingma Centrrum Nederland ontvangen in je brievenbus? Meld je aan via de knop hieronder. Let op: Wanneer je je gegevens hebt ingevuld wordt je gevraagd op de knop “afrekenen” te drukken om het proces te voltooien. Dat heeft niets te maken met een betaling, maar zorgt dat je meteen daarna een bevestiging krijgt van je inschrijving.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, dan ontvang je ongeveer 1x per maand de nieuwste activiteiten van Nyingma Centrum in je mailbox: