Nyingma steunen

Steun ons of doe een donatie - Nyingma Centrum Nederland

Je kunt Nyingma op allerlei manieren steunen. Via je inzet als vrijwilliger voor het centrum of door een gift.

Nyingma projecten wereldwijd

Tarthang Tulku initieert en ondersteunt over de hele wereld indrukwekkende projecten. Deze zijn gericht op behoud en bescherming van de boeddhistische wijsheidstraditie in Azië.

Nyingma Centrum Nederland ondersteunt veel van deze projecten. De belangrijkste hiervan is het Yeshe De Text Preservation Project.

We ondersteunen de projecten met de netto opbrengsten uit onze eigen cursussen en projecten. We doen dit met een gemeenschap van vrijwilligers.

Nyingma steunen als vrijwilliger

Je kunt Nyingma steunen door je als vrijwilliger in te zetten, bijvoorbeeld voor de Buddhist Sacred Art Studio of Lotus Design Winkel.

Nyingma steunen met een donatie

Je helpt ons ook met financiële steun.

Elk gift is zeer welkom en draagt direct bij aan de projecten van Tarthang Tulku.

Je kunt doneren via de donatieknop op deze pagina.

Je kunt ook een donatie overmaken op onze donatierekening iban NL82INGB0003133390, tnv Stichting Nyingma Centrum Nederland Donatiefonds.

Er wordt gezegd dat geven aan de Dharma grote zegeningen met zich mee brengt voor de gever. Dus zoals Tarthang Tulku zegt: “Giving is a gift received”.

ANBI

Stichting Nyingma Centrum Nederland is erkend als goed doel met de ANBI status. Dat betekent dat je donaties aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.
RSIN: 804823029

Bekijk hier het beleid- en activiteitenverslag 2023

Bekijk hier het standaardformulier ANBI 2023

Doneer een bedrag naar keuze

(Bedrag kun je zelf aanpassen)

Doneer € -