Studievelden

Ontdek de studievelden en andere mogelijkheden om te leren bij Nyingma Centrum Nederland

Wijsheid en compassie toepassen

Bij Nyingma Centrum Nederland leer je om met meer wijsheid en compassie om te gaan met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Daartoe bieden verschillende benaderingen of studievelden een ingang.

Kenmerkend voor Nyingma is de aandacht voor toepassingsmogelijkheden in het dagelijks leven.

Het aanbod van Nyingma Centrum Nederland kent eigentijdse en meer traditionele benaderingen op wijsheid en compassie. Iedere benadering, of studieveld, bestaat uit opeenvolgende cursussen of jaartrainingen, waardoor je je kennis en inzicht op dat veld verdiept. Daarnaast organiseren wij ook laagdrempelige workshops. Als je na verloop van tijd deelneemt aan activiteiten van meerdere studievelden, kom je erachter dat ze allemaal in elkaar grijpen en elkaar versterken.

Eigentijdse benaderingen:

Traditionele studievelden:

Je kan de studievelden prima combineren en afwisselen. De verschillende ingangen ondersteunen elkaar juist.

Je kunt je leerpad ook combineren met vrijwilligerswerk. Of volg een van de zelfstudieprogramma’s via Boeddhisme Online.

Zo vind je, afhankelijk van je oriëntatie en behoeften, verschillende ingangen naar de wijsheid en rijkdom van het Tibetaans boeddhistisch onderricht.

Informatie en advies

Heb je vragen of wil je advies bij het maken van een keuze? Neem dan contact op met een van onze docenten. Stuur ons een e-mail, bel 020 6205207 of kom langs. Een van onze docenten neemt dan contact met je op.