Studievelden

Ontdek de studievelden en andere mogelijkheden om te leren bij Nyingma Centrum Nederland

Wijsheid en compassie toepassen

Bij Nyingma Centrum Nederland leer je om met meer wijsheid en compassie om te gaan met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Daartoe bieden verschillende benaderingen of studievelden een ingang.

Kenmerkend voor Nyingma is de aandacht voor toepassingsmogelijkheden in het dagelijks leven.

Het aanbod van het Nyingma Centrum kent eigentijdse en meer traditionele benaderingen op het gebied van wijsheid en compassie. Iedere benadering, of studieveld, bestaat uit opeenvolgende cursussen of jaartrainingen, waardoor je je kennis en inzicht op dat veld verdiept. Daarnaast organiseren wij ook laagdrempelige workshops. Als je deelneemt aan activiteiten van meerdere studievelden, kom je erachter dat ze allemaal in elkaar grijpen en elkaar versterken.

Eigentijdse benaderingen:

Traditionele studievelden:

Je kan de diverse studievelden prima combineren en afwisselen. De verschillende ingangen ondersteunen elkaar.

Je kunt je leerpad ook combineren met vrijwilligerswerk. Of volg een van de zelfstudieprogramma’s via BoeddhismeOnline.

Zo vind je, afhankelijk van je oriëntatie en wensen, verschillende ingangen naar de wijsheid en rijkdom van het Tibetaans boeddhistisch onderricht.

Informatie en advies

Heb je vragen of wil je advies bij het maken van een keuze? Neem dan contact op met een van onze docenten. Stuur ons een e-mail, bel 020 6205207 of kom langs. Een van onze docenten neemt dan contact met je op.