Kennismaken

Welkom bij Nyingma Centrum Nederland. Kom langs eens langs in onze winkel of volg gratis een Open les meditatie of Kum Nye.

Tibetaans boeddhisme voor deze tijd

Leven vanuit wijsheid en compassie

“Totdat we in staat zijn om onze geest daadwerkelijk te begrijpen, blijven we vreemden voor onszelf, ons niet bewust van ons ware potentieel.”
– Tarthang Tulku in Tibetan Meditation

Nyingma Centrum Nederland is een Tibetaans boeddhistisch centrum. Je kunt bij ons cursussen, workshops en jaartrainingen volgen in Kum Nye Tibetaanse Yoga, Meditatie en mindfulness, Skillful Means en Boeddhisme. Via BoeddhismeOnline bieden we verschillende zelfstudieprogramma’s aan waarmee je aan de slag kun gaan op een tijd en plaats die jou uitkomt.

Doel van alle activiteiten bij Nyingma is om met meer wijsheid en compassie om te gaan met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Onze lessen zijn speciaal ontwikkeld voor deze tijd, waarin steeds meer mensen kampen met zaken als stress en eenzaamheid.

Het lesprogramma van Nyingma Centrum Nederand is gebaseerd op de inzichten van het boeddhisme, maar je hoeft geen boeddhist te zijn om door middel van de lessen de kwaliteit van je eigen leven ingrijpend te verbeteren.

Nieuw bij Nyingma?

Bij Nyingma Centrum leer je steviger in het leven te staan. Omdat iedereen anders is, bestaat het aanbod uit verschillende ‘ingangen’ om hierin te oefenen. Je kunt gelijk beginnen met meditatie of met Kum Nye Yoga om de verbinding tussen je lichaam en geest te herstellen. Of start met het ontwikkelen van zorgzaamheid vanuit het hart.

Ook voor meer ervaren beoefenaars biedt Nyingma Centrum een uitgebreid (cursus)aanbod.

Open dag

Twee keer per jaar in september en in januari is er een Open Dag, waarin je met het diverse aanbod van Nyingma kennis kunt maken. Er worden allerlei gratis proeflessen aangeboden en informatie verstrekt over het Nyingma Centrum. Daar lopen ook docenten en cursisten rond aan wie je je vragen kunt stellen. Zo kun je beter inzicht krijgen in welke activiteiten op dit moment het beste bij je aansluiten.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over het aanbod van Nyingma Centrum of wil je toetsen welke cursus of activiteit bij je zou passen? Laat het ons weten.

Wij bellen je graag terug op een moment dat het jou schikt. Als je ons het telefoonnummer doorgeeft waarop je gebeld wilt worden (per mail of contactformulier), dan maken wij een afspraak met je.

Wees welkom!

Je bent altijd van harte welkom in ons centrum aan de Reguliersgracht in Amsterdam. Naast de ruimtes voor de verschillende activiteiten waar je aan kan deelnemen, vind je hier onze prachtige Lotus Design Winkel. De medewerkers informeren je graag over het aanbod van Nyingma Centrum, ook over studiemogelijkheden en vrijwilligerswerk.