Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij Nyingma betalen 1) via de website 2) door geld over te maken op onze bankrekening of 3) aan de balie in de winkel.

Op alle inschrijvingen en betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

1) Betalen via de website

Inschrijven en betalen

Wanneer je je via de website inschrijft voor een cursus, workshop, retraite of andere activiteit, dan kun je in de meeste gevallen direct betalen.

Je ontvangt na betaling een geautomatiseerde betalingsbevestiging. Daarna ontvang je van onze cursusadministratie een bevestiging van je inschrijving.

Inschrijven en betalen in termijnen

Voor langer lopende programma’s kun je ook in termijnen betalen.

Je betaalt bij inschrijving het éérste termijnbedrag. Na deze betaling ontvang je een geautomatiseerde betalingsbevestiging. Daarna bevestigt de cursusadministratie per e-mail je je inschrijving.

De betaling van het eerste termijnbedrag geldt tevens als machtiging voor afschrijving van de volgende termijnbedragen. Deze worden maandelijks omstreeks dezelfde dag als de éérste betaling van je rekening afgeschreven, totdat je het totale bedrag voldaan hebt. Om de vervolgafschrijvingen te laten slagen is het belangrijk er op die dagen voldoende geld op je rekening staat.

Doneren

Wil je een donatie doen? Alvast bedankt! Op de pagina Nyingma steunen lichten we toe hoe we je geld gebruiken en kun je aangeven hoeveel je wilt geven.

Mollie Payments

Mollie Payments verzorgt onze betalingen via de website. Je zult de afschrijving(en) op je rekeningoverzicht dan ook herkennen aan de naam Mollie Payments.

2) Geld overmaken op bankrekening

Als je niet via de website kunt betalen, stuur dan een e-mail aan de cursistenadministratie. Vermeld hierin jouw naam en de naam en startdatum van de activiteit die je wil volgen. Onze administratie beantwoordt je mail met een factuurnummer en aanwijzingen om het bedrag van de cursus aan ons over te maken.

Deelnemers aan Kum Nye lessen buiten Amsterdam kunnen het lesgeld overmaken op bankrekening NL19INGB0003133166 t.n.v. Nyingma Centrum Nederland, onder vermelding van “Kum Nye plaats“. Plaats staat hier voor de plaats waar je les volgt, bijvoorbeeld Alkmaar of Wijhe.
Stuur, als je voor het eerst les gaat volgen, ook even een mailtje aan de docent om je in te schrijven.

Donaties kun je overmaken op bankrekening NL82INGB0003133390, tnv Stichting Nyingma Centrum Nederland Donatiefonds.

3) Betalen in de winkel

Open Lessen betaal je bij binnenkomst aan de balie in de Lotus Design winkel. Ook losse workshops (indien live) kun je daar, voorafgaand aan de workshop, betalen. Bij betaling in de winkel vragen we je bij voorkeur om te pinnen.