Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij Nyingma betalen 1) via de website 2) door geld over te maken op onze bankrekening of 3) aan de balie in de winkel.

1) Betalen via de website

Inschrijven en betalen

Wanneer je je via de website inschrijft voor een cursus, workshop, retraite of andere activiteit, dan kun je in de meeste gevallen direct betalen.

Je ontvangt na betaling een geautomatiseerde betalingsbevestiging. Daarna ontvang je van onze cursusadministratie een bevestiging van je inschrijving.

Inschrijven en betalen in termijnen

Voor langer lopende programma’s kun je ook in termijnen betalen.

Je betaalt bij inschrijving het éérste termijnbedrag. Na deze betaling ontvang je een geautomatiseerde betalingsbevestiging. Daarna bevestigt de cursusadministratie per e-mail je je inschrijving.

De betaling van het eerste termijnbedrag geldt tevens als machtiging voor afschrijving van de volgende termijnbedragen. Deze worden maandelijks omstreeks dezelfde dag als de éérste betaling van je rekening afgeschreven, totdat je het totale bedrag voldaan hebt. Om de vervolgafschrijvingen te laten slagen is het belangrijk er op die dagen voldoende geld op je rekening staat.

Inschrijven en betalen met korting

Wanneer je cursist bent, of als je een Stadspas of Studentenpas hebt, kun je korting krijgen op (aanvullende) cursussen, workshops en retraites.

Als je een workshop wil volgen met korting, schrijf je dan in via de website. Kies bij betaling voor de optie ‘Nyingma cursist’.

Wil je met korting een cursus of retraite doen, schrijf je dan in via de website en betaal het volledige bedrag. Stuur ons vervolgens een e-mail met het verzoek de korting terug te storten. Vermeld daarbij je bankrekeningnummer en de naam van de cursus/retraite waarvoor je de korting aanvraagt. Onze administratie handelt je aanvraag op korte termijn af.

Als je liever het bedrag met korting aan ons overmaakt, schrijf je dan in per e-mail. Vermeld in de e-mail de naam en startdatum van de cursus/retraite en geef aan dat je gebruik wenst te maken van de kortingsregeling. Onze cursistenadministratie beantwoordt je mail met een factuurnummer en aanwijzingen om het bedrag met korting aan ons over te maken.

Doneren

Wil je een donatie doen? Alvast bedankt! Op de pagina Nyingma steunen lichten we toe hoe we je geld gebruiken en kun je aangeven hoeveel je wilt geven.

Mollie Payments

Mollie Payments verzorgt onze betalingen via de website. Je zult de afschrijving(en) op je rekeningoverzicht dan ook herkennen aan de naam Mollie Payments.

2) Geld overmaken op bankrekening

Als je niet via de website kunt betalen, stuur dan een e-mail aan de administratie. Vermeld hierin jouw naam en de naam en startdatum van de activiteit die je wil volgen. Onze administratie beantwoordt je mail met een factuurnummer en aanwijzingen om het bedrag van de cursus aan ons over te maken.

Deelnemers aan Kum Nye lessen buiten Amsterdam kunnen het lesgeld overmaken op bankrekening NL19INGB0003133166 t.n.v. Nyingma Centrum Nederland, onder vermelding van “strippenkaart Kum Nye plaats“. Plaats staat hier voor de plaats waar je les volgt, bijvoorbeeld Alkmaar of Wijhe.
Stuur, als je voor het eerst les gaat volgen, ook even een mailtje aan de docent om je in te schrijven.

Donaties kun je overmaken op bankrekening NL82INGB0003133390, tnv Stichting Nyingma Centrum Nederland Donatiefonds.

3) Betalen in de winkel

Open Lessen en strippenkaarten voor Kum Nye 50+ betaal je bij binnenkomst aan de balie in de Lotus Design winkel. Ook losse workshops kun je daar, voorafgaand aan de workshop, betalen. Je kunt contant betalen of pinnen.

Print Friendly, PDF & Email