Over ons

Welkom bij Nyingma Centrum Nederland. Kom langs eens langs in onze winkel of volg gratis een Open les meditatie of Kum Nye.

Het Nyingma Centrum is een Tibetaans boeddhistisch meditatiecentrum in hartje Amsterdam. Je kunt er cursussen, jaartrainingen, workshops en retraites volgen.

Je leert met meer wijsheid en compassie om te gaan met jezelf, anderen en de wereld om je heen.

Wij bieden eigentijdse en meer traditionele ingangen tot de wijsheid en rijkdom van het Tibetaans boeddhistisch onderricht. Zodat we aan de verschillende oriëntaties en behoeften van studenten tegemoet kunnen komen. We adviseren we je graag hoe je ze kunt combineren en afwisselen.

We hebben 8 studievelden:

  1. Caring
  2. Kum Nye – Tibetaanse Yoga
  3. Meditatie en mindfulness
  4. Skillful Means
  5. Jezelf en je geest leren begrijpen
  6. Boeddhistische studie en beoefening
  7. Tibetaanse taal en literatuur
  8. Pad van schoonheid

Kenmerkend voor Nyingma is de aandacht voor toepassingsmogelijkheden in het dagelijks leven.

Programmafolder Nyingma Centrum Nederland

2x per jaar onze programmafolder in je brievenbus?

Wil je twee keer per jaar, in augustus en december, de programmafolder van Nyingma Centrum Nederland ontvangen in je brievenbus? Meld je aan via de knop hieronder. Let op: Wanneer je je gegevens hebt ingevuld wordt je gevraagd op de knop “afrekenen” te drukken om het proces te voltooien. Dat heeft niets te maken met een betaling, maar zorgt dat je meteen daarna een bevestiging krijgt van je inschrijving.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, dan ontvang je ongeveer 1x per maand de nieuwste activiteiten van Nyingma Centrum in je mailbox: