Over ons

Welkom bij Nyingma Centrum Nederland. Kom langs eens langs in onze winkel of volg gratis een Open les meditatie of Kum Nye.

Het Nyingma Centrum is een Tibetaans boeddhistisch meditatiecentrum in hartje Amsterdam. Je kunt er cursussen, jaartrainingen, workshops en retraites volgen.

Je leert met meer wijsheid en compassie om te gaan met jezelf, anderen en de wereld om je heen.

Wij bieden eigentijdse en meer traditionele ingangen tot de wijsheid en rijkdom van het Tibetaans boeddhistisch onderricht. Zodat we aan de verschillende oriëntaties en behoeften van studenten tegemoet kunnen komen.  We adviseren we je graag hoe je ze kunt combineren en afwisselen.

We hebben 7 studievelden:

  1. Kum Nye – Tibetaanse Yoga
  2. Meditatie en mindfulness
  3. Skillful Means
  4. Jezelf en je geest leren begrijpen
  5. Boeddhistische studie en beoefening
  6. Tibetaanse taal en literatuur
  7. Pad van schoonheid

Kenmerkend voor Nyingma is de aandacht voor toepassingsmogelijkheden in het dagelijks leven. 

Kennismaken

Op werkdagen en op zondag kun je terecht bij een van de Open Lessen Kum Nye Yoga en meditatie. Daarnaast is er iedere maand een Volle Maanviering. Twee keer per jaar ben je welkom op de Open Dag.

Naast het lesprogramma kun je in dit Tibetaans boeddhistisch meditatiecentrum ook vrijwilligerswerk doen of een werkstudietraject volgen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Ben je bij ons in de buurt? Stap dan eens binnen bij onze prachtige Lotus Design Winkel. Onze winkeliers informeren je graag, ook over de werk- en studiemogelijkheden.

Print Friendly, PDF & Email