Vrijwilliger project Gebedsvlaggen voor Wereldvrede

Draag bij aan een uniek project

In het najaar van 2022 werkt Nyingma Centrum Nederland samen met Nyingma Zentrum in Keulen, Duitlsland, aan de productie van 2000 gebedsvlaggen. Dit project zijn we begonnen op uitnodiging van Tarthang Tulku Rinpoche, vanwege het uitbreken van de oorlog in Oekraïne.

Gebedsvlaggen staan vol met mantra’s, spreuken en afbeeldingen die vrede en harmonie bevorderen tussen alle levende wezens. De wind draagt die stille boodschap met zich mee en verspreidt die naar alle windstreken.
De gebedsvlaggen zullen gaan wapperen vanuit onze centra en vanuit Odiyan, het retraitecentrum waar Tarthang Tulku woont en werkt.

Als je wilt meewerken aan dit project ben je van harte welkom vanaf 6 september 2022 om te komen helpen met naaien en knippen. Ook als je wilt leren naaien ben je van harte welkom op:

  • Dinsdagmiddag van 13:00 tot 18:00
  • Woensdag van 09:30 tot 18:00
  • Donderdag van 09:30 tot 16:00

We beginnen het werk steeds met een korte meditatie oefening en sluiten af met het opdragen van verdiensten. Stuur ons svp een email als je wilt komen helpen.

Locatie
Buddhist Sacred Art Studio in het Nyingma Centrum, Reguliersgracht 25 te Amsterdam, op de 1e verdieping

Doe je mee?
Stuur, om je aan te melden, een e-mail aan nyingmacentrum[at]nyingma.nl

Begeleiding:
Marianne Moerbeek en projectteam

Als je niet kunt komen op dinsdag of donderdag maar toch graag wilt bijdragen dan kun je ook een financiële donatie doen om de kosten van stof, drukken en transport van de vlaggen te helpen bekostigen. Je donatie is welkom op IBAN nr NL82 INGB 0003 1333 90 tnv Stichting Nyingma Centrum Nederland Donatiefonds ovv ‘Vlaggenproject Europa’.