Boekhouder gevraagd

Boekhouder Nyingma Centrum Nederland

Wij zijn dringend op zoek naar een boekhouder die ons ondersteunt bij de financiële administratie van de Lotus Design winkel. Boekhoudkundige ervaring – of de bereidheid om het te leren – zijn gewenst.

Je werkt dan één of twee dagdelen per week in een leuk en gemotiveerd team van vrijwilligers.

Heb je interesse laat ons dat dan weten via de mail. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immer van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week een langere periode. Als dank voor je inzet kun je een open les Kum Nye en meditatie volgen aan het eind van de werkdag. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.