Informatiemiddag Reis naar Oost Tibet

zaterdag 26 oktober, 14:00 – 17:00 uur

De jaarlijkse reis van het Tibetan Aid Project (TAP) gaat in 2020 naar Oost Tibet. Ooit ontvluchtten monikken en leraren van Centraal Tibet hier aan onderdrukking. Zij stichtten kloosters en studiecentra. Ook zorgden zij voor het behoud van belangrijke teksten.

Kloosters, tempels, kunst en landschap

De culturele reis naar Oost Tibet voert je langs boeddhistische kloosters, tempels en kunst. Ook het bijzondere landschap van deze streek, met zijn groene heuvels, imposante bergen, bossen, gletsjermeren en woeste rivieren, is zeer de moeite waard.

Informatiemiddag Reis naar Oost Tibet

Laat je inspireren en kom naar de informatiemiddag op 26 oktober. Ans Vos, directeur van Tibetand Aid Project (TAP), presenteert het programma van de reis. Zij beantwoordt graag al je vragen.

De middag een gratis; een donatie is welkom.

Het is fijn als je je vooraf opgeeft, maar niet per se nodig.

Meer informatie

Lees meer over de reis op de website van TAP: https://www.tibetan-aid.nl.

Tibetan Aid Project
Tibetan Aid Project (TAP) organiseert jaarlijks reizen naar Azië. De reizen bieden de gelegenheid om van dichtbij kennis te maken met de Tibetaanse cultuur en natuur. Bijkomend doel van de reizen is om fondsen te werven voor het Tibetan Aid Project. Met deze fondsen faciliteert TAP de distributie van boeddhistische teksten aan kloosters in ballingschap.