SEO specialist

Help je mee om onze zichtbaarheid te vergroten?

Voor onze website www.nyingma.nl zoeken wij iemand met kennis van Search Engine Optimization. Wij hebben een (klein) team van websiteredacteuren, maar lopen vaak vast op de kennis die nodig is om onze SEO echt goed vorm te geven.

Een aantal concrete vragen die voorliggen zijn:

  • In kaart brengen van zoekvragen en meedenken over leesbare teksten.
  • Instellen en leren gebruiken van Google Analytics 4.

Maar uiteraard zijn wij blij met elke bijdrage om onze website beter voor het voetlicht te brengen.


Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Stuur ons een email


Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immers van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week gedurende een langere periode. Als dank voor je inzet kun je meedoen met de dagstart die op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 – 8.30 uur online wordt gegeven. Daarnaast heb je recht op de cursistenkorting op de maandelijkse Kum Nye workshops. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.