Kum Nye op Zondag Serie Ruimte voelen in het hart | Online | Start 16 apr

In 2 uur even helemaal bijtanken met Kum Nye Yoga op zondag - Nyingma Centrum Nederland

Korte serie van 3 online lessen op zondag van 10.00-11.30 uur

Met Kum Nye Tibetaanse yoga ontwikkel je op natuurlijke wijze innerlijke rust.

Kum Nye bestaat uit meditaties, houdingen, bewegingen, ademhalingstechnieken en vormen van zelfmassage. De bewegingen zijn heel langzaam en subtiel. Je brengt je aandacht in je lichaam, zodat je mentaal en fysiek ontspant en opent.

De serie is geschikt als kennismaking met Kum Nye, maar ook voor ervaren Kum Nye beoefenaars!

De lessen zijn van 10.00 – 11.30 uur.

Kosten : € 45,-

Schrijf je direct in


Ruimte voelen in het hart

16, 23 en 30 april

Kum Nye serie onder leiding van Karin

Wanneer je meer openheid in de hartstreek ervaart, voel je misschien een diep, open, liefdevol gevoel dat over elk deel van je lichaam verspreid kan worden en buiten je lichaam naar de omringende kosmos kan uitdijen.

Tarthang Tulku – Kum Nye ontspanning

Karin is in 2005 Kum Nye lessen gaan volgen, onder andere bij Charaka en Tetske in Nijmegen. Ze geeft inmiddels zelf les en volgt ter verdieping de opleiding tot Kum Nye trainer.

Kum Nye brengt mij dichter bij m’n ware zelf. Eén van de ervaringen waar ik dit aan merk is dat als ik samen op het Nyingma Centrum geoefend heb er vaak Kerstliedjes in me op komen. Ik zie dit als een uiting van het gevoel dat Kum Nye mijn hart opent, warmte en innerlijk licht brengt. Misschien niet zo boeddhistisch uitgedrukt, maar toch. De vele aspecten van KN en de niveaus waarop KN beoefend kan worden blijven me boeien.