Kum Nye op Zondag Serie | Online

In 2 uur even helemaal bijtanken met Kum Nye Yoga op zondag - Nyingma Centrum Nederland

Korte serie van 3 online lessen op zondag van 10.00-11.30 uur

Vanaf januari 2023 zijn we op zondag gestart met themagerichte Kum Nye series van ieder 3 lessen.

Deelname is alleen mogelijk per serie van drie lessen. De series zijn geschikt als kennismaking met Kum Nye, maar ook voor ervaren Kum Nye beoefenaars!

De lessen zijn steeds van 10.00 – 11.30 uur.

Kosten per serie: € 45,-


Open Gewaarzijn

26 maart, 2 en 9 april

Kum Nye serie onder leiding van Ien Oud

Om een hoger gewaarzijn te ontwikkelen moeten we lichaam, adem en geest integreren.

Tarthang Tulku – Leven in evenwicht

Ien Oud heeft 25 jaar in de psychiatrie gewerkt. Nadat ze een cursus Mindfulness had gevolgd zocht ze naar meer verdieping en ontdekte Kum Nye bij Nyingma Centrum Nederland. Na het volgen van de opleiding tot Kum Nye trainer geeft ze les in Alkmaar en sinds kort ook de jaartraining ‘Kum Nye ontwikkelen’ in Amsterdam. Kum Nye betekent voor haar levendigheid en ruimte ervaren met als doel lichaam, spraak en geest te transformeren in open gewaarzijn.

Inschrijven en betalen


Ruimte voelen in het hart

16, 23 en 30 april

Kum Nye serie onder leiding van Karin Jansen

Wanneer je meer openheid in de hartstreek ervaart, voel je misschien een diep, open, liefdevol gevoel dat over elk deel van je lichaam verspreid kan worden en buiten je lichaam naar de omringende kosmos kan uitdijen.

Tarthang Tulku – Kum Nye ontspanning

Karin Jansen is in 2005 Kum Nye lessen gaan volgen, onder andere bij Charaka en Tetske in Nijmegen. Ze geeft inmiddels zelf les en volgt ter verdieping de opleiding tot Kum Nye trainer.

Kum Nye brengt mij dichter bij m’n ware zelf. Eén van de ervaringen waar ik dit aan merk is dat als ik samen op het Nyingma Centrum geoefend heb er vaak Kerstliedjes in me op komen. Ik zie dit als een uiting van het gevoel dat Kum Nye mijn hart opent, warmte en innerlijk licht brengt. Misschien niet zo boeddhistisch uitgedrukt, maar toch. De vele aspecten van KN en de niveaus waarop KN beoefend kan worden blijven me boeien.

Inschrijven en betalen