Kum Nye Verruimen | ONLINE | Start 13 sep

Kum Nye jaartraining III

1e les = gratis proefles!

Een lessenserie waarin we de diepere lagen van Kum Nye beoefening onderzoeken, terwijl we tegelijkertijd ons richten op het verruimen en het belichamen van dat wat we zullen ontdekken en ervaren.

Tijdens de lessen van Kum Nye Verruimen laten we ons inspireren door de belofte dat Kum Nye’s manier van ontspannen van lichaam, zintuigen en geest ons kennis laat maken met de kracht en schoonheid van het spirituele pad. De overvloed aan vreugde, die we steeds meer zullen gaan ervaren, zal een gul hart genereren en de wens om onszelf en anderen vreugde en lichtheid te brengen. Blij met wie we zijn, genieten we van de positieve prestaties van anderen en voelen hun vreugde spontaan als die van onszelf. Zo kunnen de gunstige effecten van Kum Nye-beoefening de grenzen van onze specifieke belichaming verruimen en overstijgen waardoor positieve energie wordt gegenereerd, die ten goede komt aan onszelf en alle levende wezens.

Begeleiding

Ton van der Scheer
Inge Barmentlo

Onderdelen van de jaartraining

Negen thematische Workshops Kum Nye Yoga, maandelijks op zaterdag van 10:00 – 13:00 uur, maken deel uit van deze jaartraining. Ook krijg je een passe-partout voor de Dagstart op maandag, woensdag en vrijdag van 8:00 – 8:30 uur.

Wil je eerst kijken of deze jaartraining bij je past? De eerste les op dinsdag 13 september is een gratis proefles. Wel graag opgeven!

Als wij bereid zijn controle op te geven, ons met onze ervaring te versmelten, kunnen wij een nieuwe openheid aanraken. Door onze eisen voor bepaalde resultaten los te laten, kunnen we geleidelijk de omheining verlaten die we voor onszelf hebben geschapen en een nieuw avontuur aangaan.

Kum Nye Dancing

Programma jaartraining Kum Nye Verruimen – Online

 • 13 september 2022 t/m 23 mei 2023 (geen les op 18 oktober, 27 december, 3 januari, 7 februari, 28 februari en 2 mei)
 • dinsdagavond 20:00 en 21:30 uur
 • 31 lessen
 • Online via Zoom
 • 9 themaworkshops
 • passe-partout voor Dagstart

Kosten volledige jaartraining: € 450 of 9 x €50 p/m

Wil je alleen de live-lessen volgen, zonder de workshops en passe-partout voor de Dagstart? Dat kan:

Kum Nye Verruimen Cursus 1 – Onlline

 • 13 september t/m 20 december 2022  (geen les op 18 oktober)
 • Kosten 14 lessen: € 165
 • 1e les op 13 september = gratis proefles

Kum Nye Verruimen Cursus 2 – Online

 • 10 januari t/m 23 mei 2023 (geen les op 7 februari, 28 februari en 2 mei)
 • Kosten 17 lessen: € 185
 • 1e les op 10 januari = gratis proefles

In de hele wereld is er niets belangrijker dan te beseffen hoe kostbaar onze menselijke belichaming is en alles te doen wat we kunnen om de gezondheid en het geluk van onszelf en anderen te verhogen.

Joy of Being

Lesprogramma Kum Nye Verruimen

Eerste semester 13 september t/m 20 december 2022

Tweede semester 10 januari t/m 23 mei 2023


Praktische informatie

Voor wie is deze jaartraining geschikt?

De jaartraining Kum Nye Verruimen is toegankelijk voor mensen met enige ervaring in Kum Nye, bijvoorbeeld in de jaartraining Kum Nye Ontwikkelen en/of de jaartraining Kum Nye Verdiepen.

Werkvormen

Het accent zal tijdens deze jaartraining liggen op het oefenen met het tweede Kum Nye boek ‘De betekenis van vreugde, de betekenis van zijn’, aangevuld met oefeningen uit het eerste boek en Gebaren uit het derde boek: Kum Nye Dancing.

Literatuur

Bij de jaartraining Kum Nye Verruimen gebruiken we hoofdstukken en oefeningen uit de twee Kum Nye boeken van Tarthang Tulku:

We raden je de boeken zelf aan te schaffen als je ze nog niet hebt. Ze zijn verkrijgbaar via de Lotus Design Winkel.

X