Cursus Tijd voor waardering!| Online | Start 6 sep

Caring-waardering

Eerste cursus van het programma Waardering als basis voor een zorgzaam leven

1e les = gratis proefles!

Het is tijd voor waardering!
Natuurlijk geldt dit voor elk moment, maar speciaal nu, met alle veranderingen in de wereld die momenteel zoveel ontwrichting, conflicten en angst veroorzaken.

Het voelt vaak alsof we niet meer het vermogen hebben de moeilijkheden in ons leven te beheersen, wat ons kwetsbaar maakt voor de impact van het volgende onverwachte. Dit laat ons weinig tijd of energie voor waar we zo naar hunkeren: vreugde, tevredenheid en comfort.

In deze cursus gaan we onze innerlijke hulpbronnen verkennen en ontwikkelen, om de angsten die ons leven domineren in deze tijd van ontwrichting het hoofd te bieden. We gaan herkennen dat onze angsten ons een mogelijkheid bieden om te groeien, en oefenen hoe we onszelf kunnen voeden met de innerlijke bronnen die we al voorhanden hebben. We gaan leren hoe we gezonder en meer geaard kunnen zijn in de manier waarop we leven. Onze oefening is om vol zelfvertrouwen te leven, zelfs in de context van vergankelijkheid en moeilijke omstandigheden.

Het geheim van deze verandering ligt in de bereidheid om waardering te oefenen voor het geschenk van ons leven, voor onze adem en voor de kostbare innerlijke schatten die ons lichaam biedt. Deze verschuiving in aandacht kan diepgaand zijn, waardoor we de moeilijkste tijden met helderheid en liefdevolle zorg kunnen aangaan. En zo begint onze gezamenlijke reis van waardering.

Begeleiding: Guda van der Lee en Ingrid Neelen


Schrijf je in voor de cursus Tijd voor waardering!

  • 6 september – 11 oktober
  • dinsdagochtend 10:00-11:30 uur
  • 6 online lessen
  • maximum aantal deelnemers 16

Kosten: € 75

Twijfel je nog? De 1e les is een gratis proefles. Meld je hier aan.

X