Inner Gold tsatsa-project

Inner Gold Tsatsa-project - Help mee tsatsa's maken als vrijwilliger bij de Sacred Art Studio van Nyingma Centrum Nederland

Kom je 1 dagdeel per week meewerken?

Tsatsa’s zijn kleine symbolen van verlichting die worden vervaardigd in onze Buddhist Sacred Art Studio.

De Buddhist Sacred Art Studio vervaardigt tsatsa’s, die onze innerlijke, boeddhanatuur representeren. Werken met de symbolen van verlichting helpt je te ervaren, hoe ook je eigen verlichte natuur tevoorschijn kan komen.

Tsatsa’s worden van klei gemaakt in een mal en dan gebakken en rood geschilderd. Wanneer ze ook verguld en bekrachtigd zijn, beschermen ze ons door voor harmonie en lichtheid te zorgen.

Open Dagen

Ben je nieuwsgierig hoe het is om een tsatsa te maken als onderdeel van het Path of Beauty programma en overweeg je mee te doen als vrijwilliger? Kom dan naar een van de Open Dagen:
* donderdag 10 september, van 14:00 – 17:00 uur; en
* vrijdag 11 september, van 14:00 – 17:00 uur.

Wij vertellen je over de tsatsa’s en je gaat als je wilt zelf aan de slag ermee.

Maximaal 5 deelnemers.
Toegang is gratis, maar opgeven per e-mail is noodzakelijk.

Aan de slag als vrijwilliger

Je bent van harte welkom om een paar uur per week mee te helpen om de tsatsa’s in te kleien, correcties aan te brengen, te schilderen en te vergulden.

Op dit moment werken we in een klein groepje van toegewijde vrijwilligers op donderdagmiddag van 14:00 – 17:00 uur.

Doe je mee?
Meld je dan svp aan per e-mail.

Begeleiding: Marianne Moerbeek

Speciaal tsatsaproject van start

Vanaf september start een project om de speciale tsatsa’s, die vorig jaar in de Buddhist Sacred Art Studio zijn vervaardigd, te begraven op plaatsen in Nederland en daarbuiten. De tsatsa’s zijn bekrachtigd en brengen daarmee positieve energie en respect op plaatsen die dat nodig hebben.

Print Friendly, PDF & Email