Zomerprogramma met Kum Nye op zondag en Online retraites

Deze zomer kunnen we misschien niet naar verre landen reizen maar met ons speciale zomerprogramma kun je wel het landschap van je eigen ervaring verkennen. Nieuwe perspectieven en een rijkdom aan nieuwe mogelijkheden zullen zich openen…


Themaseries Kum Nye Yoga op zondag

Deze zomer bieden wij een serie van 3 online Kum Nye lessen over ‘Voelen’ – de basis van Kum Nye.

Je geeft je op voor de hele serie van 3 lessen.

De online lessen zijn op zondag, van 10:00 – 12:00 uur.

Voelen
Data: 8 aug, 15 aug en 22 aug
Begeleiding: Ien Oud

Kum Nye oefeningen zijn gebaseerd op de werking van ons subtiele energielichaam (Kum) en zijn uiterst effectief bij het verlichten van lichamelijke en geestelijke spanningen, het stimuleren van energiedoorstroming en opheffen van emotionele en fysieke blokkades.

Daardoor kan een natuurlijke gezondheid en innerlijk evenwicht ontstaan.

Door te ontspannen maken we gevoelens wakker die zich vervolgens verwijden en versterken tot we ons langzaam bewust worden van een diep, allesdoordringend energieveld in ons lichaam en daarbuiten.


Uit en thuis Online retraites

Middenin de zomer bieden wij twee online retraites van één week, die je thuis kunt volgen of vanaf je vakantieadres, als dagvullend programma of in combinatie met je werk.

Vreugde van zijn
maandag 9 t/m vrijdag 13 augustus olv Charaka Jurgens en Monique Verschuuren

Verbondenheid ervaren middels zintuigen en Kum Nye beoefening in de zomerretraite Vreugde van zijn.

Vertrouwen in verandering
maandag 16 – zaterdag 21 augustus olv Ineke Smits en Elske van de Hulst

In de retraite Vertrouwen in verandering onderzoeken we de kracht van meditatie en gebed als een manier om ons zonder voorwaarden te openen voor de onbekende mogelijkheden die het leven ons biedt. We werken met mantra, meditatie, visualisatie en gebed, gebaseerd op fragmenten uit Practices on the Buddhist Path. Het boek krijg je na inschrijving toegestuurd.


Praktische informatie retraites

De retraites duren resp. vijf en zes dagen. Per dag zijn er twee online bijeenkomsten: een vroege ochtendbijeenkomst van 7:00 – 8:30 uur en een avondbijeenkomst van 19:00 – 20.30 uur.

In de ochtend bereiden we de oefeningen voor waar je die dag mee werkt. Je krijgt dan zelfstudie- en observatieopdrachten mee die onvermoede aspecten van je gewone leven aan het licht brengen. In de avond wisselen we uit en doen we verdiepende oefeningen.

Kosten en inschrijven voor de retraite(s)

Prijs per retraiteweek bedraagt inclusief toezending studiemateriaal € 195,- tot € 295,- (naar draagkracht).

Na inschrijving sturen wij je de inloginformatie en studiematerialen.