Lotus Design Naaiatelier

Het Lotus Design Naaiatelier maakt al decennia lang de beroemde hoge kwaliteit Lotus Design meditatiekussens en yogamatten in eigen huis. Er is een groeiende vraag naar deze producten en het team van Lotus Design Atelier is daarom op zoek naar nieuwe collega’s die kunnen naaien of het naaien willen leren.

Het is prettig geconcentreerd werk dat nu vooral op dinsdagen plaatsvindt.

Als je eenmaal bent ingewerkt zijn in overleg ook anderen tijden mogelijk.

Kom gerust eens meedraaien en kennismaken. Vrijwilligers kunnen na het werk gratis meedoen aan de Open Lessen in het centrum en in overleg ook meedoen aan andere lessen of activiteiten.

Wil je meer informatie over het werk bij Lotus Design naaiatelier, een keertje als vrijwilliger meelopen, of je aanmelden?

Stuur ons dan een email

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immer van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week een langere periode. Als dank voor je inzet kun je een open les Kum Nye en meditatie volgen aan het eind van de werkdag. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.