Lotus Team Project

Met het nieuwe Lotus Team Project willen wij onze community versterken en nieuwe vrijwilligers de gelegenheid geven om zich bij Nyingma Centrum Nederland te ontwikkelen.

Werken en leren in een team

  • Zoek je een plek waar je echt iets kan betekenen?
  • Wil je jezelf samen met anderen ontwikkelen?
  • Heb je affiniteit met het boeddhisme?
  • Ben je vanaf januari 2024 minimaal 1 dag per week beschikbaar?

Dan is het Lotus Team Project misschien iets voor jou!

Het Lotus Team Project

In januari 2024 start Nyingma Centrum Nederland met een nieuw leer-werk traject: het Lotus Team Project. Er is ruimte voor 6 tot 8 mensen die – samen met het bestaande team – taken gaan vervullen in de Lotus Design winkel, de Lotus Design webshop en het Lotus Design atelier.

Je ontwikkelt in dit project nieuwe vaardigheden, terwijl je in gezamenlijke lessen (o.a. Caring en Kum Nye yoga) leert om goed voor jezelf én je eigen lichaam en geest te zorgen. Het werken in een team daagt je uit om positief en creatief om te gaan met je eigen mogelijkheden en beperkingen én met die van anderen. Ondersteund door de wijsheid van het boeddhisme, leer je problemen om te zetten in kansen.

Het Lotus Team Project gaat minimaal 9 maanden lopen. In juli is er zomervakantie. Je kunt meedoen als je 1 tot 3 dagdelen per week beschikbaar bent. Tijdens dit traject wordt je ondersteund door de vaste staf van het Nyingma Centrum. Eenmaal per drie weken is er een werkoverleg waarin het team terugkijkt en we samen de volgende drie weken inplannen. Dit werkoverleg wordt in overleg gepland: op dit moment gaat de voorkeur uit naar de dinsdag.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, dan nodigen we je graag uit voor de oriëntatiebijeenkomst over het Lotus Team Project.

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een community die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

If you want to do your best for future generations of humanity, for your friends and family, you must begin by taking good care of yourself.

Tarthang Tulku

Vragen over het Lotus Team Project?

Heb je vragen of wil je graag even met ons overleggen? Laat het ons weten!