Nieuwjaarsworkshop Liefde en Compassie | Gratis | 8 jan

Deze activiteit wordt op dit moment niet aangeboden. Wanneer weer actueel wordt het aangekondigd op de website.

Uitnodiging

Nieuwjaarsworkshop Liefde en Compassie
Zaterdag 8 januari van 15.30-17.00 uur

‘De meest lonende liefde die we kunnen verwezenlijken, is de liefde die al in ons is, in het hart van ons eigen wezen.’
Tarthang Tulku in Verborgen Vrijheid

Aan het begin van het nieuwe jaar nodigen we je graag uit voor een speciale nieuwjaarsworkshop die dit jaar gaat over Liefde en Compassie. In een aantal eenvoudige oefeningen verken je hoe je spanningen die je met je meedraagt in je lichaam en je geest kunt leren ontspannen en hoe je je hart kunt openen in liefde en compassie voor jezelf en anderen.

De online Workshop ‘Liefde en Compassie’ op 8 januari is een nieuwjaarscadeau van Nyingma Centrum aan jou en je vrienden, familie en collega’s.

Kom je ook?

Geef dan je e-mailadres – en als je wilt dat van vrienden, huisgenoten of collega’s – uiterlijk 6 januari door aan nyingmacentrum@nyingma.nl.

Gelukkig Nieuwjaar!

Nyingma Centrum Nederland is een Tibetaans Boeddhistisch Centrum waarin online en live eigentijdse cursussen worden gegeven die je leren te leven vanuit wijsheid en compassie. Ze zijn gebaseerd op de inzichten van het boeddhisme, maar je hoeft geen boeddhist te zijn of te worden om de programma’s te volgen. Elke cursus opent op zijn eigen manier nieuwe mogelijkheden die positief zullen doorwerken in je dagelijks leven.

Je vindt ons gehele lesaanbod op deze website. Weet je niet zeker of een cursus bij je past? Vaak kun je de eerste les als proefles meedoen. Meld je dan wel even aan via de link bij de cursusbeschrijving!

X