Volle maan mantra chant | Live en online | 12 aug

Maandelijks volle maan mantra chant bij Nyingma Centrum Nederland

Elke maand met Volle Maan chanten we van 20.30 – 21.30 uur de Vajra Guru Mantra Live. Mantra chant is een krachtige methode om emotionaliteit te transformeren in een open, ruime en liefdevolle geest.

We eindigen met een korte stille meditatie. De positieve verdienste van deze gezamenlijke chant dragen we op aan het welzijn van alle voelende wezens.

De toegang is gratis; een donatie maakt deel uit van de traditie. We gebruiken donaties onder andere om verse bloemen bij het altaar te kunnen zetten en voor het branden van kaarsen.

Let op: in de maand juli is er geen Volle Maan chant. Vanaf de maand augustus starten we weer met de Volle Maan chant. Sinds lange tijd is de chant dan ook weer live. Je kunt ook online blijven meedoen. We chanten van 20.30 – 21.30 uur. Na afloop ben je welkom voor een kopje thee. Voor live deelname hoef je je niet meer aan te melden en je kunt gewoon binnenlopen. Verzoek is wel om uiterlijk 20.15 uur binnen te zijn.

Meldt je aan per e-mail voor Online deelname aan de Volle Maan Chant. Wij sturen je dan de een Zoomlink. Meldt je voor online-deelname graag uiterlijk voor 8.00 uur ‘s-ochtends aan.

Binnenkort:

vr12aug20:3021:30UitgelichtLive/Online ActiviteitVolle Maan chant live en onlineVajra Guru Mantra chant om onrust te transformeren in licht en helderheid.20:30 - 21:30 Live in de meditatieruimte beneden en Online via Zoom

za10sep20:3021:30UitgelichtLive/Online ActiviteitVolle Maan chant live en onlineVajra Guru Mantra chant om onrust te transformeren in licht en helderheid.20:30 - 21:30 Live in de meditatieruimte beneden en Online via Zoom

Lees meer over onze ceremonies.

X