Oriëntatiebijeenkomst opleiding tot trainer ‘Krachtig in Balans’| 17 juni

Krachtig in Balans - Opleiding tot Trainer in Skillful Means op je werk en in je eigen trainingen - door MindingWork

Laat stress je leraar worden: van druk naar groei

In de opleiding tot trainer Krachtig in Balans leer je hoe in je eigen beroepspraktijk via een anderen kunt ondersteunen om met meer plezier te werken en in balans te blijven.

Veel mensen geven aan dat de werkbelasting op de werkvloer toeneemt. En dat ze het moeilijk vinden om in die toenemende druk overeind te blijven. Onderzoek toont aan dat 37 % van de werknemers verzuimt vanwege werkstress en dat levert jaarlijks 11.00.000 verzuimdagen op. 1.300.000 werknemers hebben burn-out klachten (= 17%). 42% van de werknemers vindt dat er maatregelen nodig zijn om werkstress te verminderen. (Bron: Factsheet week van de werkstress 2022).

Het leidt geen twijfel dat het in onze moderne samenleving belangrijker wordt om krachtige en toegesneden middelen te krijgen om met de uitdagingen van ons dagelijks werk en leven te kunnen blijven omgaan.

Het Nyingma Centrum werkt hiertoe met de methode Skillful Means, een benadering waarbij je de uitdagingen die op je pad komen leert gebruiken om een gezonder en gelukkiger mens te worden. Dit heeft altijd een positief effect op de mensen om je heen en op de dingen die je tot stand wilt brengen.

In-company trainingen van MindingWork
MindingWork is de outreachafdeling van het Nyingma Centrum in Amsterdam. MindingWork verzorgt al jaren in-company training en coaching volgens de Skillful Means benadering, met als doel mensen in allerlei organisaties te inspireren om met meer voldoening te werken. Inmiddels zijn er meerdere trainers die zich hiervoor inzetten.

Word trainer ‘Krachtig in Balans‘ in je eigen werksituatie!

Wij willen dat meer mensen met dit materiaal kunnen werken en het in hun eigen beroepspraktijk kunnen gaan uitdragen, zodat deze methode meer mensen gaat bereiken. Daarom lanceert MindingWork de opleiding tot trainer ‘Krachtig in Balans’.

Een uniek programma dat het vermogen aanspreekt om ontspannen en energiek te functioneren -in actie- en veel praktische gereedschappen geeft om maximaal tot bloei te komen.

De opleiding vindt plaats van 9 september 2023 t/m 21 april 2023.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Je kunt je oriënteren op de opleiding tot trainer Krachtig in Balans tijdens de oriëntatiebijeenkomst op zaterdagmiddag 17 juni 2023 van 14.00 – 16.00 uur

Live op het Nyingma Centrum in Amsterdam. Het is ook mogelijk om online mee te doen.
De bijeenkomst is gratis toegankelijk.

We geven dan een korte introductie op de opleiding en je kunt er je vragen stellen.

za22apr14:00za16:00Oriëntatiebijeenkomst Opleiding tot Trainer Krachtig in BalansAnderen ondersteunen om met meer plezier en voldoening te werken

Op de website van MindingWork lees je meer over de Opleiding tot Trainer ‘Krachtig in Balans’.