Medicijnboeddha ceremonie | Live & online | 3 mrt

Roep de genezende kracht van de Medicijnboeddha aan, voor jezelf en voor anderen. De ceremonie vindt zoveel mogelijk iedere eerste zondag van de maand plaats. Van 16.00 – 17.00 uur.

Tijdens de maandelijkse beoefening van deze prachtige ceremonie vragen wij om heling voor onszelf en anderen.

Wij zullen de Medicijnboeddha aanroepen door mantra’s te zingen en door de inspirerende verschijning van de Medicijnboeddha te visualiseren.

Opdragen

Je kunt de ceremonie opdragen aan jezelf en/of anderen. Deze naam/namen zullen dan (fluisterend) voorgelezen worden tijdens het zingen van de Medicijnboeddha mantra, zodat de klanken verweven raken.

Wil je de ceremonie opdragen aan iemand en doe je online mee?
Mail dan uiterlijk om 8 uur op de ochtend van de ceremonie de naam door van degene aan wie je de ceremonie wilt opdragen en doe een donatie onder vermelding van ‘medicijnboeddha’ met die naam. De naam van die persoon wordt dan voorgelezen tijdens de ceremonie.
Als je live aanwezig bent dan kun je ter plekke de naam/namen doorgeven en een donatie doen.

Medicijnboeddha ceremonie binnenkort

zo03mrt16:00zo17:00Medicijnboeddha ceremonie live & onlineEen krachtige ceremonie om de helende kracht van de Medicijn Boeddha aan te roepen

zo07apr16:00zo17:00Medicijnboeddha ceremonie live & onlineEen krachtige ceremonie om de helende kracht van de Medicijn Boeddha aan te roepen

zo12mei16:00zo17:00Medicijnboeddha ceremonie live & onlineEen krachtige ceremonie om de helende kracht van de Medicijn Boeddha aan te roepen

De toegang is gratis, een donatie maakt deel uit van de traditie.

Meld je aan per e-mail, uiterlijk een dag vantevoren. Geef aan of je live of online meedoet, dan sturen wij je de link naar de Zoom-bijeenkomst.

Voor wie is de medicijnboeddha ceremonie?

De beoefening staat open voor iedereen, beginnend of gevorderd, boeddhist of niet.

Op de hoogte blijven?

Geef je op voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Lees meer over onze ceremonies.