Rondleiding in het Nyingma Centrum | 3 sep

Welkom bij Nyingma Centrum Nederland. Kom langs eens langs in onze winkel of volg gratis een Open les meditatie of Kum Nye.

Nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt op het Nyingma Centrum? Neem een kijkje op zaterdag 3 september om 12.00 uur en om 13.00 uur

Door Corona zijn veel van onze activiteiten online gegaan waardoor er nu ook studenten zijn die het centrum zelf helemaal nog nooit van binnen gezien hebben.

Op zaterdag 3 september ben je van 12.00 – 13.00 uur of van 13.00 – 14.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We laten je dan de meditatieruimte zien met de thanka’s, de lantza-letters en de indrukwekkende Tibetaanse boekcollecties. We bezoeken de bibliotheek, het Sacred Art atelier en de tweede meditatieruimte. Je kunt ook op je gemak rondkijken in de Lotus Design Winkel.
Verder kun je onze nieuwe voorzetramen, de zonnepanelen op het dak en de heringerichte logeerkamers bewonderen.

Je kunt als je wilt ook een ommegang maken om de Stoepa van Verlichting in onze meditatie daktuin.

Leuk als je komt! Je kunt je hier aanmelden:

Later op de middag ben je ook van harte welkom bij de gratis workshop Waardering voor jezelf en anderen waarmee we het nieuwe cursusseizoen openen. Die workshop kan live en online gevolgd worden. Ook graag even aanmelden tevoren.