Tsatsa project – Speciale actie

Help mee de aarde te verrijken met positieve energie en begraaf zelf een speciale tsatsa op een speciale plek die het nodig heeft! Een project van Nyingma Centrum Nederland

De Buddhist Sacred Art Studio heeft vorig jaar in opdracht van Tarthang Tulku 120 speciale tsatsa’s vervaardigd, die met speciale stoffen en kruiden bekrachtigd zijn.

Het is de intentie om deze 120 tsatsa’s over het aardrijk te verspreiden. Dat zal veelal in Nederland zijn, maar ook daarbuiten zou het goed zijn om de tsatsa’s te begraven.

Wil je meedoen met dit project en met respect de aarde verrijken met positieve energie? Dan kun je op donderdag- en vrijdagmiddag een tsatsa ophalen bij de Sacred Art Studio of in de Lotus Design Winkel – beiden op de Reguliersgracht 25 te Amsterdam. Vooral plaatsen van negatieve energie komen in aanmerking. Praktische informatie is bijgesloten bij de tsatsa.

Wij noteren de naam van de persoon die meedoet en willen graag terughoren waar en wanneer de tsatsa op zijn bestemming is gekomen. Dan kunnen wij Tarthang Tulku Rinpoche t.z.t. een gedocumenteerd verslag geven van dit project.

Aan dit project zit geen verplichte donatie verbonden. Wilt je desondanks graag een donatie doen, dan komt deze ten goede aan het voedselproject dat de Light of BuddhaDharma Foundation organiseert ten bate van de vele corona-gerelateerde gedupeerden in Bodh Gaya in India. Maak in dat geval je donatie over op bankrekeningnummer NL82INGB0003133390 (donatiefonds) onder vermelding van ‘Tsatsa project 2020’. Fiscaal aftrekbaar.