Lotus Design winkel

Kom ons winkelteam versterken

Als vrijwiller van de Lotus Design Winkel ontdek je al snel dat de ruim gesorteerde en gezellige Lotus Design Winkel meer is dan alleen een winkel. Het is voor bezoekers van het centrum ook de toegang tot het centrum.

De winkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 12 tot 17 uur en af en toe ook op zaterdag van 12-16 uur.

We zoeken op dit moment nieuwe vrijwilligers voor de woensdag, vrijdag en zaterdag die klanten helpen en vragen beantwoorden. Het is leuk en afwisselend werk en je maakt veel nieuwe contacten. 

Vrijwilligers kunnen in overleg meedoen aan sommige lessen of activiteiten.  Zeker in het begin werk je steeds samen met een ervaren medewerker die je wegwijs maakt in de winkel.

Kom gerust een keertje kijken in de winkel of stuur ons een email -dan nodigen we je uit voor een gesprek.

.

De Lotus Design winkel is een begrip in de wereld van meditatie en yoga. Vrijwilligers van de Lotus Design naaiafdeling naaien zelf de matten en de kussens, die vervolgens in de winkel en de webwinkel worden verkocht. De winkel heeft verder een uitgebreid assortiment aan yoga- meditatie-ondersteuningsproducten en cadeauartikelen. Klanten noemen onze winkel een oase in het hart van Amsterdam.

Wil je meer informatie over het werk bij Lotus Design Winkel, een keertje als vrijwilliger meelopen, of je aanmelden?

Stuur ons dan een email

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immers van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week gedurende een langere periode. Als dank voor je inzet kun je meedoen met de dagstart die op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 – 8.30 uur online wordt gegeven. Daarnaast heb je recht op de cursistenkorting op de maandelijkse Kum Nye workshops. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.