Lotus Design winkel

Kom ons winkelteam versterken

De Lotus Design winkel is een begrip in de wereld van meditatie en yoga. Vrijwilligers van de Lotus Design naaiafdeling naaien zelf de matten en de kussens, die vervolgens in de winkel en de webwinkel worden verkocht. De winkel heeft verder een uitgebreid assortiment aan yoga- meditatie-ondersteuningsproducten en cadeauartikelen. Klanten noemen onze winkel een oase in het hart van Amsterdam.

Als vrijwilliger Lotus Design Winkel maak je deel uit van een fijn winkelteam. Je wordt goed ingewerkt zodat je zelfstandig klanten kunt bedienen en allerlei taken voor de winkel kunt uitvoeren. Verder ben je als winkelmedewerker een belangrijk aanspreekpunt voor vragen over andere activiteiten van het Nyingma Centrum. Ook daarin wordt je ingewerkt.

Wil je meer informatie over het werk bij Lotus Design Winkel, een keertje als vrijwilliger meelopen, of je aanmelden?

Stuur ons dan een email

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immer van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week gedurende een langere periode. Als dank voor je inzet kun je een open les Kum Nye en meditatie volgen aan het eind van de werkdag. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.