Ontspannen in spanning | Online workshop Kum Nye Yoga | 6 nov

Vind evenwicht door zowel fysiek in als mentaal bij je spanning aanwezig te zijn.

Als we kunnen leren om te ontspannen temidden van de spanning van wat er gebeurt, beginnen we de kunst van ontspannen te ontdekken.

Het hoge tempo en de vele eisen van het dagelijks leven vragen erom op tijd te ontspannen. Maar dat lukt niet altijd even makkelijk.

Juist dat graag willen kan ons gemakkelijk in een vicieuze cirkel brengen van steeds meer stress. De subtiele samenwerking tussen lichaam en geest vraagt blijkbaar een andere benadering.

Kum Nye biedt hierop antwoord. Kum Nye integreert zowel de fysieke als de psychologische aanpak en brengt deze in evenwicht.

Ontspannen in spanning | Online workshop Kum Nye Yoga 2
zaterdag 6 november | 10:00 – 13:00 uur

Inschrijving sluit om 8 uur op de ochtend van de workshop


Themaworkshops Kum Nye Yoga

Deze workshop maakt deel uit van een serie van 9 Themaworkshops Kum Nye Yoga. De workshops kennen een inhoudelijke opbouw, zodat je je Kum Nye steeds verder verdiept.

De eerstvolgende Themaworkshops Kum Nye Yoga vinden plaats op:

Praktische informatie

Voor wie zijn de workshops geschikt?
Deelname staat open voor iedereen, zowel beginners als gevorderden.

Hoe bereid ik me voor?
Draag in de workshop bij voorkeur comfortabel zittende kleding.

Opbouw van de workshop
Iedere workshop wordt ingeleid met een toelichting op het thema, maar de nadruk ligt op de oefeningen. Aansluitend aan iedere Kum Nye oefening zit je een poosje in meditatieve stilte.

Halverwege de workshop is er een stille pauze van ongeveer 20 minuten, zodat je een kopje thee kunt drinken met wat lekkers.

Begeleiding: Kum Nye staf