ICT vrijwilliger

Nyingma Centrum Nederland zoekt een deskundige ICT vrijwilliger. Help mee om de randvoorwaarden voor ons werk te optimaliseren.

De afgelopen jaren zijn ook wij steeds afhankelijker van de digitale infrastructuur voor het uitvoeren van alle werkzaamheden. Zowel hardware als software. Zo hebben we uiteraard een WIFI netwerk, een computernetwerk, werken we met microsoft 365 en beheren we verschillende websites. Dit alles vraagt om regelmatig onderhoud, afstemming van processen, beveiliging en deskundige troubleshooting in samenwerking met onze beheerders.

Als je verstand hebt van ICT en ong. 1 dagdeel per week beschikbaar bent en in noodgevallen goed bereikbaar dan zijn wij heel erg blij met je!

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Stuur ons dan een mail

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immers van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week gedurende een langere periode. Als dank voor je inzet kun je meedoen met de dagstart die op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 – 8.30 uur online wordt gegeven. Daarnaast heb je recht op de cursistenkorting op de maandelijkse Kum Nye workshops. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.