Klussers gezocht!

Samen het Nyingma Centrum transformeren in een thuis voor iedereen

In een groot en oud pand als het mooie gebouw van het Nyingma Centrum aan de Reguliersgracht valt altijd veel te doen. Onlangs zijn voorzetramen en zonnepanelen geplaatst en binnenkort worden nieuwe dakkapellen geplaatst. Heel specialistisch werk besteden we uit, schilder- en reparatie werk doen we zoveel mogelijk zelf.

Een kleine maar ondernemende groep klussers werkt onder leiding van Marianne Moerbeek en Yvonne Hoogwegt elke donderdag en op nog in te plannen klus-weekeinden aan schilderwerk, onderhoud en reparatie overal in het gebouw.

We beginnen het werk steeds met het vormen van een positieve intentie en werken tijdens het werk met een Skillful Means oefening. Skillful Means is de methode waarmee Tarthang Tulku ook het dagelijks werk tot een vorm van beoefening en persoonlijke groei transformeert.

We sluiten het werk af met het opdragen van de verdiensten.

Je zult merken dat de positieve effecten van deze manier van werken ook gaan doorwerken in de rest van je leven en in je eigen huis.

Je ben van harte welkom om vanaf donderdag 8 oktober op donderdagen te komen helpen – of als je niet door de week kunt -op één van de klus-weekends waarvan we de data nog gaan vaststellen. Stuur ons vast een email met je naam en telefoonnummer: nyingmacentrum[at]nyingma.nl en we zien je graag verschijnen. Voor materialen zorgen wij, werkkeding die vies mag worden svp zelf meenemen.

X