Publiciteit

Sluit je aan bij ons team publiciteit om waardevolle lesprogramma’s voor het voetlicht te brengen

Voor de afdeling publiciteit zijn we op zoek naar

  • een communicatiedeskundige; het gaat dan vooral om sociale media maar ook andere mediakanalen
  • een websiteredacteur; onze website is gemaakt in WordPress
  • een fotograaf voor het maken van foto-shoots, het geschikt maken van foto’s voor de website, en het meedenken over hoe de foto’s ons centrum het beste over het voetlicht kunnen brengen


In onderstaand filmpje licht Iloy Scheerhoorn de werkzaamheden wat nader toe

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Stuur ons dan een email

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immers van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week gedurende een langere periode. Als dank voor je inzet kun je meedoen met de dagstart die op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 – 8.30 uur online wordt gegeven. Daarnaast heb je recht op de cursistenkorting op de maandelijkse Kum Nye workshops. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.