Les-assistent voor hybride lessen

Een deel van onze lessen, retraites en workshops wordt tegelijkertijd live als online aangeboden. Wij maken daarvoor gebruik van een lesopstelling waarin zowel online deelnemers en live deelnemers optimaal van de lessen kunnen profiteren. Voor online deelnemers maken we gebruik van de video conferencing software Zoom. Daarvoor is er een laptop, filmcamera en microfoon aanwezig in onze lesruimte.

Om docenten zoveel mogelijk te ontlasten van de facilitering van de online apparatuur zoeken we iemand die het leuk vindt om online deelnemers ‘binnen te laten’ en de cameraopstelling te bedienen.

Het is voor jou tevens een mooie gelegenheid om als cursist mee deel te nemen aan de les.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Stuur ons dan een mail

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immers van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week gedurende een langere periode. Als dank voor je inzet kun je meedoen met de dagstart die op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 – 8.30 uur online wordt gegeven. Daarnaast heb je recht op de cursistenkorting op de maandelijkse Kum Nye workshops. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.