Vrijwilliger gezocht voor vullen futonmatten

Twee vrijwilligers gezocht voor woensdagen

Nyingma Centrum Nederland wordt geheel geleid en onderhouden door vrijwillige medewerkers. Aan het begin van dit nieuwe jaar zijn we specifiek op zoek naar twee vrijwilligers voor het vullen van futonmatten die via de Lotus Design Winkel worden verkocht. Zo houden we de voorraad op peil.

Ben je regelmatig op woensdag vanaf 10 uur beschikbaar? Stuur ons dan een e-mail.

Futonmatten van Lotus Design

De zachte en stevige futonmatten vormen een goede ondergrond bij mediteren, yoga of massage. Ze worden bij het Nyingma Centrum in Amsterdam handgemaakt voor de Lotus Design Winkel. Vrijwilligers naaien de buitenhoezen in maar liefst 12 verschillende kleuren. Vervolgens moeten ze gevuld worden met een dikke laag van 100%-katoenwatten, vastgezet in een binnenhoes van ongebleekt katoen. Voor het vullen van de futonmatten kunnen we je hulp goed gebruiken.

Vullen futonmatten voor Lotus Design

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.