Vrijwilliger koken

Hou je van koken? Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op een vaste dag in de week (ma – do) voor onze community te koken. Daarnaast zoeken we iemand die af en toe voor grotere groepen kan koken, bijvoorbeeld tijdens retraites of andere activiteiten.

Net zoals alle activiteiten bij Nyingma is ook koken een manier om lichaam en geest te trainen en tegelijk een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van anderen.

We hebben sinds 2019 een hele moderne keuken die bijdraagt aan je kookplezier.

Wil je meer informatie, een keertje uitproberen hoe het voor je is, of je aanmelden?

Stuur ons dan een email

Waarde van vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland

Als vrijwilliger bij Nyingma Centrum Nederland combineer je het werk met persoonlijke en gezamenlijke beoefening. Je bent onderdeel van een gemeenschap die elkaars leerproces ondersteunt en tegelijkertijd helpt om goedheid, compassie en wijsheid in de wereld te bevorderen.

Alle inkomsten die het werk oplevert, draagt Nyingma Centrum Nederland – na aftrek van kosten – af aan de projecten van Tarthang Tulku. Zo wordt het behoud van de boeddhistische cultuur van wijsheid en compassie ondersteund.

Het werk bij Nyingma is vrijwillig maar niet vrijblijvend, alle activiteiten en diensten van het centrum zijn er immer van afhankelijk. Daarom vragen we – in principe – commitment voor een dagdeel in de week een langere periode. Als dank voor je inzet kun je een open les Kum Nye en meditatie volgen aan het eind van de werkdag. Werk je meerdere dagen bij ons dan kun je ook een keuze maken uit ons cursusaanbod.