Medicijnboeddha workshop | Live & Online

Laat onzuiverheden en negativiteit los in deze Medicijnboeddha workshop bij Nyingma Centrum Nederland

Kennismaken met de Medicijnboeddha

Er wordt gezegd dat alleen al het horen van de naam van de Medicijnboeddha en van zijn mantra krachtige zegeningen brengt die lichaam en geest gezond kunnen maken. De Medicijnboeddha beoefening is er om allerlei soorten negativiteit en onzuiverheden in onze geest te helen en los te laten. Het kan allerlei belemmeringen, elk spoor van negatieve handelingen en verduisteringen, verwijderen.
Door samen te beoefenen en mantra te zingen, ondersteunen we elkaar en versterken we de kracht van onze beoefening. De zegeningen/verdiensten van deze beoefening kunnen worden gericht op onszelf, op dierbaren, zoals familie, vrienden of huisdieren en op alle wezens die behoefte hebben aan genezing.

In de eerste helft van de workshop, van 15:00 – 16:00, verdiepen we ons in elk onderdeel van de ceremonie. De mantra, de afbeelding van de Medicijnboeddha, en de visualisatie van de Medicijnboeddha. We leren hoe we een open houding kunnen cultiveren die deze verdieping ondersteund.

Medicijnboeddha beoefening

Het tweede deel van de workshop, van 16.30 – 17.30, betreft de Medicijnboeddha ceremonie.
Deze is ook toegankelijk voor personen die al eerder de workshop of ceremonie hebben beoefend. Mocht dat het geval zijn en wil je alleen met de ceremonie meedoen stuur dan alsjeblieft een email.

Begeleiding

Natasha Anikina

Voor wie is deze workshop geschikt?

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

Live & online

Je kunt zowel live als online meedoen aan de workshop. Als je online meedoet, sturen wij je ruim van tevoren de zoomlink waarmee je kunt inloggen.

Tijd

De workshop duurt 2 1/2 uur
Hij vindt plaats van 15.00 – 17.30 uur.

Hoe bereid ik me voor?

Als je online meedoet is het is fijn om een rustige plek te creëren voor jezelf, waar je niet gestoord wordt tijdens de ceremonie.

Je kunt vooraf deze plek mooi aankleden, bijvoorbeeld met bloemen, een mooie afbeelding en/of (kaars)licht.

Wanneer je naar het Centrum komt, zou je een offergave kunnen meenemen in de vorm van bloemen of iets lekkers. Kom in dat geval iets vóór aanvang van de ceremonie, zodat de offergave mooi opgemaakt kan worden.

zo12nov15:00zo17:30Medicijnboeddha WorkshopEen introductie in de Medicijnboeddha beoefening - inclusief ceremonie

Schrijf je in voor de Medicijnboeddha workshop

Kosten: Wij vragen een bijdage van € 25,-. Voor Nyingma cursisten € 15,-.

Maandelijkse Medicijnboeddha ceremonie

Geïnspireerd door de workshop of benieuwd geworden na het lezen erover? Wees welkom bij de Medicijnboeddha ceremonie, maandelijks op zondag.

Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten?

Geef je dan op voor de nieuwsbrief.