Volle maan mantra chant | Live en online | 23 mei

Elke maand met Volle Maan chanten we van 20.30 – 21.30 uur de Vajra Guru Mantra live en online. Mantra chant is een krachtige methode om emotionaliteit te transformeren in een open, ruime en liefdevolle geest.

We eindigen met een korte stille meditatie. De positieve verdienste van deze gezamenlijke chant dragen we op aan het welzijn van alle voelende wezens.

De toegang van deze Volle Maan mantra chant is gratis; een donatie maakt deel uit van de traditie. We gebruiken donaties onder andere om verse bloemen bij het altaar te kunnen zetten en voor het branden van kaarsen.

Dit is de Vajra Guru Mantra van Guru Padmasambhava, die het Boeddhisme in de 8e eeuw naar Tibet heeft gebracht.

De Vajra Guru Mantra roept de aanwezigheid op van Guru Padmasambhava. Er wordt gezegd dat deze mantra bijzonder gunstig is voor de moeilijke tijd waarin we leven, omdat Padmasambhava de kracht heeft om negativiteit, angst en verwarring te transformeren in energie die de poort naar verlichting kan openen.

Luister hier naar de Vajra Guru Mantra.

Als je live meedoet met de Volle Maan mantra chant vanuit het Nyingma Centrum ben je na afloop welkom voor een kopje thee. Voor live deelname hoef je je niet aan te melden en kun je gewoon binnenlopen. Verzoek is wel om uiterlijk 20.15 uur binnen te zijn.

Als je online wilt deelnemen aan de Volle Maan chant meldt je dan aan per e-mail . Vóór 10.00 uur van de dag waarop de Volle Maan chant plaatsvindt. Wij sturen je dan de Zoomlink.

Binnenkort:

za22jun20:30za21:30Volle Maan mantra chant live & onlineVajra Guru Mantra chant om onrust te transformeren in licht en helderheid.

wo18sep20:30wo21:30Volle Maan mantra chant live & onlineVajra Guru Mantra chant om onrust te transformeren in licht en helderheid.

Lees meer over onze ceremonies.