Maak kennis met Nyingma Centrum Nederland

Welkom bij Nyingma Centrum Nederland. Kom langs eens langs in onze winkel of volg gratis een Open les meditatie of Kum Nye.

Leven vanuit wijsheid en compassie

“Totdat we in staat zijn om onze geest daadwerkelijk te begrijpen, blijven we vreemden voor onszelf, ons niet bewust van ons ware potentieel.”
– Tarthang Tulku in Tibetan Meditation

Nyingma Centrum Nederland is een Tibetaans boeddhistisch centrum. Je kunt bij ons cursussen, workshops en trainingen volgen in Kum Nye Tibetaanse Yoga, Meditatie en boeddhistische psychologie, Skillful Means en Boeddhisme.

Doel van alle activiteiten bij Nyingma is om met meer wijsheid en compassie om te gaan met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Onze lessen zijn speciaal ontwikkeld voor deze tijd, waarin steeds meer mensen kampen met zaken als stress en eenzaamheid.

Het lesprogramma van Nyingma Centrum Nederand is gebaseerd op de inzichten van het boeddhisme, maar je hoeft geen boeddhist te zijn om door middel van de lessen de kwaliteit van je eigen leven ingrijpend te verbeteren.


Instapactiviteiten het hele jaar door…

Maak kennis met Nyingma Centrum Nederland. Het hele jaar bieden wij activiteiten waaraan je kunt meedoen zonder ervaring vooraf.

 • Open Lessen
  Fris jezelf op aan het begin van de dag, na je werkdag of met een time-out op zondag
 • Workshops Kum Nye Yoga, 1x per maand op zaterdag
  Ontdek de heilzame werking van Kum Nye.
 • Workshops Meditatie, 1x per maand op zaterdag
  Sta stil bij wat je ten diepste motiveert en leg de basis voor je meditatie.
 • Buddhist Sacred Art Studio
  Werk mee aan Boeddhistische heilige kunst in een groep van toegewijde vrijwilligers.
 • Vrijwilligerswerk bij Nyingma Centrum Nederland
  Draag bij aan de Nyingma community door je in te zetten voor projecten of activiteiten. Er is altijd iets te doen!
 • Retraites
  Vind verdieping en verstilling in een meerdaagse retraite.
 • Zelfstudieprogramma’s
  Ontwikkel jezelf op je eigen favoriete plek en start wanneer je maar wilt, via BoeddhismeOnline.
 • Ceremonies
  Elke maand zijn er laagdrempelige ceremonies op het Nyingma Centrum. Live en online.
 • International programs
  Do you speak English? We welcome you to join our international programs! Come to our center in Amsterdam or join one of the online webinars and retreats.

In de tussentijd ben je van harte welkom in onze prachtige Lotus Design Winkel aan de Reguliersgracht. Onze medewerkers laten je graag kennismaken met Nyingma Centrum Nederland, het lesaanbod, de studiemogelijkheden en vrijwilligerswerk.


Persoonlijk advies

Heb je vragen over het aanbod van Nyingma Centrum of wil je toetsen welke cursus of activiteit bij je zou passen? Laat het ons weten.

Wij bellen je graag terug op een moment dat het jou schikt. Als je ons het telefoonnummer doorgeeft waarop je gebeld wilt worden (per mail of contactformulier), dan maken wij een afspraak met je.

Programmafolder Nyingma Centrum Nederland

2x per jaar onze programmafolder in je brievenbus?

Wil je twee keer per jaar, in augustus en december, de programmafolder van Nyingma Centrrum Nederland ontvangen in je brievenbus? Meld je aan via de knop hieronder. Let op: Wanneer je je gegevens hebt ingevuld wordt je gevraagd op de knop “afrekenen” te drukken om het proces te voltooien. Dat heeft niets te maken met een betaling, maar zorgt dat je meteen daarna een bevestiging krijgt van je inschrijving.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, dan ontvang je ongeveer 1x per maand de nieuwste activiteiten van Nyingma Centrum in je mailbox: