Kum Nye Community | Live |

Programma bij- en nascholing voor geautoriseerde Kum Nye docenten

Onder leiding van een docententeam bestaande uit Rinske Alberts, Ien Oud, Ton van der Scheer en Inge Barmentlo biedt Nyingma Centrum Nederland een aantal keer per jaar een intensief na- en bijscholingsprogramma Kum Nye aan.

Dit programma is bedoeld voor iedereen die in Nederland of België geautoriseerd is om les in Kum Nye Tibetaanse Yoga te geven.

De sessies worden gegeven door afgestudeerde Kum Nye trainers.


Thema: Belichamen!

In de Kum Nye Community bijeenkomsten maken we ruimte voor:

  • bij- en nascholing
  • themalessen aan elkaar plus feedback – tip en top.
  • intervisie en uitwisseling
  • nieuws over Kum Nye en gerelateerde activiteiten vanuit het Nyingma Centrum

Praktische informatie Kum Nye Commnunity

Waar: Het programma vindt live plaats in het Nyingma Centrum in Amsterdam.

Wanneer: Vrijdagavond 19 april 19.30 uur – zaterdag 20 april 12.00 uur

Kosten: De toegang bedraagt inclusief ontbijt op zaterdag € 45,- .
NCN docenten doen mee met een persoonlijke toegestuurde kortingscode.

De Kum Nye Community bijeenkomsten zijn ook bedoeld voor informele uitwisseling en om elkaar wederzijds te inspireren. Daarom gaat de voorkeur uit naar live deelname incl. ontbijt en overnachting in NCN.

Alleen mensen die buiten Nederland verblijven of wegens omstandigheden aan huis gebonden zijn, kunnen op verzoek via Zoom deelnemen.
Indien je wilt blijven slapen en/of speciale dieetwensen hebt voor het ontbijt wil je dat dan laten weten aan Rinske en Ien.


Programma Kum Nye Community

Wat ís belichamen?
Wat belichamen wij zelf?
Zijn wij als Kum Nye trainers extra getraind in belichamen? Of heb je behoefte aan extra handvatten en ondersteuning daarin, omdat je twijfelt en te maken hebt met weerstanden en zaken die je uit je evenwicht brengen? Ook – of júíst – in het werk dat je doet met Kum Nye?
Of maakt dat voor het principe van belichamen niet uit en kun je ook ín díé gevoelens duiken – en daar vanuit ook wel zeker een mooie Kum Nye les geven?

Vrijdagavond 19 april

Voor deze avondsessie willen we aan jullie allemaal vragen om na te gaan welke Kum Nye oefening voor jou op dit moment met beste past bij hoe en wat jij op dit moment belichaamt. Op de avond zelf kijken we hoe we de tijd zo kunnen verdelen dat we allemaal die oefening kunnen delen.

Zaterdagochtend 20 april

07.00 – 08.30: Kum Nye dagstart
Voor de ochtendsessie van zaterdag 07.00 tot 08.30 uur kunnen we nog een vrijwilliger gebruiken die de dagstart wil verzorgen met als thema Belichamen: Fris Ervaren. Dat kan een van degenen zijn die in Amsterdam live de les geeft, maar – waarom niet – ook iemand die op afstand online meedoet.
08.30 – 10.00: ontbijt – live in Nyingma centrum (inclusief opruimen)
10.00 – 11.30:
Na het ontbijt gaan we om 10.00 uur verder met eerst intervisie en delen over onze eigen Kum Nye praktijk (persoonlijk en de groepen die je begeleidt of zou willen begeleiden) en daarna ook over de Kum Nye plannen voor het nieuwe seizoen. Slot van deze sessie zal rond 11.30 uur zijn.

Begeleiding

Rinske Alberts en Ien Oud